Wanneer een kinderwagen kopen

Kinderwagen

Voor aanstaande ouders is een kinderwagen meestal een van de grootste en meest opwindende aankopen voordat het kroost het daglicht ziet. Wanneer een kinderwagen kopen – een vraag die niet zo banaal is! Hier vind je tips voor het juiste moment om een ​​kinderwagen te kopen.

Bijgelovige mensen denken dat het onmogelijk is om binnen de eerste drie maanden van de zwangerschap een kinderwagen te kopen. Omdat er – volgens bijgeloof – iets met het ongeboren kind kan gebeuren.

Maar als de eerste kritieke fase voorbij is en de buik langzaam begint te groeien, wordt het langzaam tijd. Dan moeten aanstaande ouders rondvragen. Misschien hebben vrienden of kennissen een baby. Welke kinderwagen raden jullie aan? Welke past het beste in de kofferbak opgevouwen?

Wanneer een kinderwagen kopen – Kwaliteit is belangrijk

Meestal is er meer dan alleen de wens om één kind er veilig in te laten rijden. Veel stellen denken al vooruit in de toekomst en zorgen dat de kwaliteit goed is. “Als je goedkoop koopt, koop je twee keer”, een gezegde dat vaak wordt gebruikt bij het kopen van een kinderwagen.

En heel weinig stellen met kinderen willen twee keer kopen. Ze zijn blij dat alles er al is voor baby nummer twee. Wanneer een kinderwagen kopen – één ding is zeker: een kinderwagen van goede kwaliteit, dus bijvoorbeeld een cybex kinderwagen, moet tijdens de eerste zwangerschap worden gekocht, maar na de eerste twaalf weken van de zwangerschap.

Babyzitje of zachte reiswieg

Een kinderwagen kopen is net zo ingewikkeld als een auto kopen. Er zijn sportwagens met een zachte reiswieg, met een reiswieg en met een extra bevestiging voor een babyzitje (voor een stevige pasvorm in de auto). Welk model u uiteindelijk kiest, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en omstandigheden. Een badkuip is meestal groter en duurzamer.

Een zachte reiswieg is vooral geschikt voor ouders die hun baby één, twee of meer verdiepingen op en neer moeten dragen. Maar het is kleiner dan een badkuip en je kunt het kind er maar een paar maanden mee rondduwen. Wanneer een kinderwagen kopen – het is niet alleen een vraag voor de geboorte. Het onderwerp komt weer naar voren als de baby te klein is geworden voor de zachte tas.

Buggy

Wanneer je een kinderwagen moet kopen is één ding, wanneer je een kinderwagen moet gebruiken is iets anders. Een buggy moet worden gebruikt als het kind stabiel is en alleen kan zitten. Allereerst moet u er alleen korte wandelingen mee maken en de duur geleidelijk verhogen. Je kunt de buggy dus ergens in het eerste levensjaar veilig kopen. Tegen die tijd is de vraag “wanneer een kinderwagen te kopen” al opgelost.

Wanneer een kinderwagen kopen
Schuiven naar boven