Solana werd de vierde grootste cryptocurrency.

Solana

Is het de moeite waard om SOL nu te kopen?

De opkomst van Solana is een van de belangrijkste succesverhalen van 2021 in de cryptowereld. Na het inhalen van Cardano en Tether, is de munt gestegen tot de vierde grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie. Voor veel beleggers rijst nu de vraag of het de moeite waard is om nu in Solana te investeren. Laten we eens nader kijken en kijken of dat het geval is.

Hoe groot werd Solana in 2021?

Precies een jaar geleden die dag kon je een Solana Coin kopen voor $ 2,03. De prijs is inmiddels gegroeid tot rond de $260. De marktkapitalisatie van de munt is ook toegenomen. Met $ 72,2 miljard heeft de cryptocurrency Tether (USDT) ingehaald. Voorheen stond USDT op de vierde plaats in de top 10.

De prijs van een SOL-token is sinds november 2020 met meer dan 11.000% gestegen. Daar zijn meerdere redenen voor. Een van de belangrijkste is de groeiende populariteit van non-fungible tokens (NFT’s) in 2021. Velen van hen gebruiken de Solana-blockchain.

Heeft SOL potentieel voor meer?

Voor Solana is de lucht de limiet. Veel experts voorspellen dat de prijs van een SOL-token voor het einde van 2021 $ 300 zal bedragen. Hij is er al niet ver vandaan. Tenzij er zich een plotselinge crash voordoet, kunt u verwachten dat die gebeurtenis eerder vroeger dan later zal plaatsvinden.

Er komt waarschijnlijk een belangrijk jaar voor Solana. De munt groeit mogelijk niet zo sterk als in 2021, althans niet in procenten. Maar de prijs moet nog steeds investeerders aantrekken. Sociale media zijn redelijk optimistisch over de toekomstige winstgevendheid van SOL. Volgens veel gebruikers is het dé cryptocurrency om naar uit te kijken komende zomer.

Sommigen geloven zelfs dat Solana volgend jaar de prijs van $ 1.000 zou kunnen bereiken. Gezien hoeveel de prijs in 2021 was gestegen, is het zeker niet onrealistisch. Maar veel hangt af van de vraag of de NFT-boom volgend jaar doorzet.

Is Solana nu de moeite waard om te kopen?

Gezien de prijsstijging dit jaar, kijk maar eens naar de Solana koers euro, en het groeipotentieel dat nog steeds bestaat, zouden we ja zeggen. Solana is momenteel de moeite waard om te kopen. Iedereen die op zoek is naar het beste cryptoplatform om SOL te kopen, moet, zoals altijd, de beoordelingen en ervaringen raadplegen. Dit is de enige manier om de beste keuze te maken. Bovendien moet u er altijd aan denken om alleen zoveel te investeren als u zich kunt veroorloven.

Solana werd de vierde grootste cryptocurrency.
Schuiven naar boven